Shane Tusup Szabó Zsófi

Alig három hónappal az eljegyzésük után jött a hír hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup véget vetnek a kapcsolatuknak. Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta jegyességét.


Szabo Zsofi Shane Tusup Women Fashion Women S Top

Budapest Este érkezett és csak másnap reggel távozott Shane Tusup fekete Mercedesével Szabó Zsófi otthonából.

. Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek hogy eljegyzésünket Zsófival felbontottuk. Közös bejegyzés nem született így nem tudni hogy találkoztak-e de a külön-külön feltöltött posztjaikon az látszik. Habár a felvétel nem túl éles és a képen szereplő férfi sem látszik teljesen a netezők biztosra veszik hogy Tusup szerepel rajta.

Szabó Zsófi posztja ezen a linken érhető el Shane Tusup bejegyzése pedig ide kattintva nézhető meg. Szabó Zsófi pedig szinte azonnal reagált is a megjelent hírekre írja az Origo. Szakításuk körülményeiről egyelőre nem lehet többet tudni.

86 nappal ezelőtt egy különleges napon 2022. Ez azonban nem azt jelenti hogy az egykori sztárpár újra összejött volna hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk. A Blikk információi szerint Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása nagyon friss a kapcsolatnak alig pár napja lett vége és úgy tudjuk a döntést az RTL Klub sztárja hozta meg.

Kockahasát kerek idomait és formás alakját még a huszonévesek is megirigyelhetik ami nem is csoda hiszen rengeteget tett azért hogy ennyire. Tegnap este derült égből villámcsapásként érte a rajongókat a hír miszerint Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta jegyességétAz amerikai edző néhány hónappal ezelőtt egy igazán különleges időpontban február 22-én 22 óra 22 perckor kérte meg a műsorvezetőnő kezét Monacóban arról pedig hogy egy. Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották jegyességüket mi történhetett.

Szabó Zsófi és Shane Tusup egy helyen szórakoztak noha nem együtt de mindketten a Balaton Soundról jelentkeztek be. Alig néhány napja hogy Shane Tusup és Szabó Zsófi szakítottak az edző már - bulvárkifejezést használva - nyitott az ismerkedésre erről itt olvashat. 21 hours agoBevezető szöveg megjelenítése.

19 hours agoA Blikk szemfülesen kiszúrta hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup a Balaton Soundról töltött fel sztorikat ami azt jelenti hogy a szakítás után kvázi egy helyen bulizott az úszóedző és a műsorvezető. Berki halála is szerepet játszott ebben. A hír váratlanul érte a nyilvánosságot hiszen már az esküvőt is tervezgette a jegyespár.

A lesifotón Shane látható amint intim kapcsolatba kerül egy fiatal lánnyal. Az ok pedig az hogy Shane Tusup kifordult önmagából a romantikus szerelmes férfi egyszer csak megmutatta azt az arcát amelyet Zsófi még nem ismert. Noha eddig nem reagáltak a kapcsolatukat firtató hírekre a Blikk fotói most leleplezték a párost.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla Shane Tusup a jelek szerint még nem heverte ki hogy szakítottak a Reggeli műsorvezetőjével. Az lesz a baj ezzel a. Ezután az egykori sorozatszínésznő is úgy érezte meg kell mutatnia hogy nem a négy fal között szomorkodik a jegyesség felbontása utáni első.

Szabó Zsófiék tehát közös ünneplést terveznek ahol Zsófi családja mellett Shane szülei is ott lesznek. Szabó Zsófi és Shane Tusup alig két hete bontották fel az eljegyzésüket. Zsófi az új fotóján pohárral a kezében látható Alesso fellépésén Shane pedig a barátai körében szintén némi ital társaságában.

A sztárpár azóta sem osztotta meg azt pontosan mi vezetett a szakításhoz azt viszont mindenki furcsállja hogy ilyen könnyedén mosolyogva túlléptek egymáson. Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatáról a Blikk írt először amikor az úszóedző az egész estét az éppen válófélben lévő műsorvezetőnél töltötte. 14 minutes agoA Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup.

A lap észrevetette hogy Zsófi a. Shane Tusup és Szabó Zsófi mesébe illő kapcsolata viharos véget ért melyet a múlt hónap közepén hoztak nyilvánosságra. Nemrégiben érkezett meg Budapestre Shane Tusup édesanyja Cheryl és édesapja Kerry Tusup hogy együtt ünnepeljék a karácsonyt.

Szabó Zsófi és Shane Tusup Fotó. Szabó Zsófi és Shane Tusup egy helyen szórakoztak noha nem együtt de mindketten a Balaton Soundról jelentkeztek be. 20 hours agoUgyanazon a helyen de külön szórakozott Szabó Zsófi és Shane Tusup a friss Instagram-bejegyzéseik alapján ugyanis mindketten megfordultak a Balaton Soundon a hétvégén.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében. Olvasható Shane Tusup oldalán. Mint a Lifehu kiszúrta sok kommentelő támadja a párost.

Február 22-én jegyezte el Szabó Zsófit Shane Tusup. Szabó Zsófi és Shane Tusup szakított. Bár az érintettek nem beszélnek egyre több dolog derül ki Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának hátteréről.

Azért nem tudjuk megmutatni a posztokat mert a celebek azt írják hogy a kép és a bejegyzés felhasználása engedélyköteles. Egyáltalán nem volt véletlen hogy a sztáredző egy luxusnyaralásra vitte el szerelmét Shane ugyanis itt kérte. Szabó Zsófi ugyanezzel a szöveggel tájékoztatta döntésükről a követőit.

Az úszóedző nem sokáig bánkódott már két. Ugyan külön-külön de mindketten leutaztak a Balaton Soundra bulizni egyet - szúrta ki a BlikkAz úszóedző láthatóan már az odafelé vezető úton is jól érezte magát erről 24 órán át megtekinthető Instagram-történetében videót is tett közzé. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni ezért megkérünk mindenkit hogy ezt tartsák tiszteletben.

Sokakat lepett meg a hír hiszen posztjaik alapján úgy tűnt elválaszthatatlanok sőt február 22-én 22 óra 22. Szabó Zsófi és Shane Tusup a Balaton Soundon buliztak. Kapcsolatukat csak két hónappal előtte tavaly decemberben vállalták fel a nyilvánosság előtt pedig szeptember óta már sejthető volt hogy ők.

A hír miszerint külön folytatják sokakat megrázott Shane többször is megpróbálta magát visszakönyörögni Zsófihoz miután azonban folyamatosan sikertelenül járt másnál kereste a boldogságot. Shane Tusup és Szabó Zsófi szakításáról szinte az egész magyar sajtó beszámolt hiszen úgy tűnt minden rendben volt a jegyben járó szerelmeseknél. Szabó Zsófi a Blikknek nyilatkozott miután szakított Shane Tusuppal.

Megszólalt Shane Tusup és Szabó Zsófi közeli ismerőse. Szépségkirálynővel alázza meg Shane Tusup Szabó Zsófit. 17 hours agoÚgy tűnik hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup agya ezúttal nagyon egy rugóra járt.

Nem árulták el az okát és azt mi van annak hátterében hogy külön utakon akarják folytatni az életüket. Kockahasát kerek idomait és formás alakját még a huszonévesek is megirigyelhetik ami nem is csoda hiszen rengeteget tett azért hogy ennyire. Az együtt töltött éjszaka azt mutatja Hosszú Katinka volt férje már nem csak az interneten udvarol szép szavai végre célba értek.

Szabó Zsófi jól láthatóan kirobbanó formában van amióta újra szingli lettAz egyedülálló édesanya a Shane Tusuppal való eljegyzés felbontása után ismét a kisfiára a sportolásra és a munkájára koncentrál elsősorban. Erről árulkodik többek. Sosem hagytam ki egyetlen Reggelit sem magánéleti okokra hivatkozva válaszolta Szabó Zsófi amikor azt a Blikk azt kérdezte tőle nem gondolt-e arra hogy a szakítás miatt esetleg egy nagyobb szünetet tart ami alatt szabadságra megy netán elutazik.

Shane Tusup korábbi sejtelmes szívecskéje is eltűnt Szabó Zsófi posztja alól így a műsorvezető vagy letiltotta őt vagy az edző vette ki a szívecskét a poszt alól. Szabó Zsófi a Blikknek nyilatkozott miután szakított Shane Tusuppal. A szerelmesek február végén Monte-Carlóba utaztak.

Zsófi és Shane 2021 decemberében jelentették be hogy egy párt alkotnak.


Eleg Egyertelmu Megszolalt Az Eskuvorol Shane Tusup In 2022 Movie Posters Movies Poster


Itt A Valasz Ezt Irta Vissza Szabo Zsofi Shane Tusup Romantikus Uzenetere


Megszolalt A Kapcsolatukrol Shane Tusup Zsofi Keresett Meg Engem Joga Kezdoknek Joga


Szabo Zsofi Torokbalinti Hazaban Kezdte Meg Kozos Eletet Az Rtl Klub Musorvezetoje Es Hosszu Katinka Volt Ferje Shane Tusu Pinterest Logo Company Logo Live Tv


O Eletem Szerelme Shane Tusup Szabo Zsofiert Szakitott Korabbi Parjaval


Mar 59 Eves Es Igy Nez Ki Alain Delon Soha El Nem Ismert Fia Ezt Uzente 86 Eves Edesapjanak In 2022 Feltekenyseg Apak Fiuk


Lazban Eg Majka Majoros Hajnit Ugy Kaptak Lencsevegre Hogy Mindenkinek Kaprazik A Szeme


Visszater A Szerencsekerek Cimu Legendas Musor Elkepeszto Hogy Ki Lesz A Musorvezetoje In 2021 Mens Tops Mens Tshirts Men

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel